Deskundige

Ik ben door mijn opleiding, kennis en ervaring, deskundige op het gebied van audit, financiën, (interne) beheersing, bedrijfsvoering, (risico)management, risico-analyse en governance. 

In 1991 ben ik begonnen als assistent accountant bij KPMG Accountants. Tot 2001 werkte ik vanuit de kantoren in Emmen en Groningen. Inmiddels afgestudeerd als RA, maakte ik in 2001 de overstap naar Ernst & Young Accountants te Emmen, waar ik in 2007 de leiding kreeg van het kantoor. Samen met het management heb ik medio 2009 dit kantoor van Ernst & Young overgedragen aan BDO accountants en de samenvoeging van de BDO kantoren te Emmen en Hoogeveen gerealiseerd. In het najaar van 2014 heb ik me weer aangesloten bij een Big4-kantoor, als partner bij Deloitte Accountants in Groningen/Leeuwarden waar ik tot 1 november 2018 mijn werkzaamheden heb vervuld als auditpartner en businessleader in Noord. 

Varietas Delectat! Als accountant heb ik met mijn teams klanten bediend in zowel de profit als de nonprofit sector. Van vele familiebedrijven tot grote multinationals in verschillende branches en diverse instellingen en overheidsorganisaties in het hele Noorden van Nederland. Ik heb leiding gegeven aan controleteams en hele kantoren. 

Mijn deskundigheid en ervaring zet ik onder andere in bij advies-, accountancy-opdrachten en interimwerkzaamheden. 

Een van mijn opdrachtgevers is Nationaal Coördinator Groningen (NCG)
Ik was vanaf juli 2018 voor twee jaar aangesteld als Lid beoordelingscommissie MKB-Compensatieregeling. NCG werkt aan het versterken van woningen en gebouwen in het aardbevingsgebied. Maar ook aan het vergroten van de leefbaarheid en duurzaamheid en het versterken van de regionale economie. Voor de MKB-compensatieregeling is een onafhankelijke beoordelingscommissie samengesteld die de aanvragen voor schadevergoeding beoordeelt en de NAM hierover adviseert.